Yazı İçeriği

Günümüz ticaret & pazarlama sektörünü çok ayrı bir noktaya taşıyan Sosyal Medya; yalnızca kullanıcılar amacıyla değil, markalar-kurumlar amacıyla de gerektiğince büyük bir rol oynamakta.

Gerek markaların tanıtımları, duyuruları, haberleri ve gelişmeleri, gerekse markaların kullanıcıları-takipçileri ve müşterileriyle etkileşimleri-ilişkileri konusu ile ilgili büyük yer kaplayan Sosyal Medya, doğru kullanılmadığı takdirde ise büyük problemlere yol açabilecek bir potansiyele sahip. Bu sebeple Sosyal Medya’nın verimli kullanılması amacıyla, bu işin uzmanı olan, deneyimli & profesyonel Sosyal Medya firmaları ile çalışılmalıdır. Çünkü hatalı Sosyal Medya kullanımı, markanızı kötü etkileyebileceği gibi telafisi olmayan olaylara da yol açabilir.

Markaları baz aldığımız zaman, sosyal medyayı bireysel kullanımın dışında kurumsal olarak, marka kimliğine ideal şekilde kullanmamız lazım olur. Çünkü, bulunduğumuz mecra sosyal & kullanıcılarla yakın ilişkilerin kurulduğu bir mecra olsa da, markanın vizyonu ve misyonuyla uyuşan, markanın kurumsal kimliğini en iyi şekilde yansıtan bir sosyal medya deneyimli & profesyonel bir reklam ajansı lazım olur Feel Medya olarak biz de Markalar İçin Sosyal Medyanın Önemini ve getirdiği yükümlülükleri iyi bilen bir marka olarak bu yazımızda “Markalar İçin Sosyal Medyanın Önemi”ni aktaralım istedik.

Markanıza Özel Sosyal Medya Hizmeti Almanız İçin Sebepler;

  • Kullanıcılar, takipçiler ya da müşteriler ile etkileşimde kalabilmek,
  • Sosyal medyayı kullanan markaların gerisinde kalmamak,
  • Var olan potansiyelinizi, satışlarınızı ve tanıtımlarınızı yükseltmek,
  • Müşteri, kullanıcı memnuniyeti yaratmak,
  • Mevcut müşterilerinizin-kullanıcılarınızın da etrafına erişerek ağınızı genişletmek,
  • Yanlış & verimsiz tanıtım ve reklam yöntemlerinden kurtulmak,
  • Markanızın vizyonunu sosyal medya aracılığı ile transfer etmek,
  • Markanıza ideal sosyal medya platformlarını kullanmak.

 

Özellikle son maddede bildirdiğimiz “Markanıza ideal sosyal medya platformlarını kullanmak” bölümünü açıklayacak olursak; her marka-ürün her sosyal medya platformunda yer alacak diye bir kaide yoktur. Çünkü her platformun kendine has kitlesi ve kullanım hedefi farklıdır.

Markanıza ideal sosyal medya kimliği & sosyal medya danışmanlığı için Sosyal Medya Firması Feel Medya’dan etkileşim formu ile bilgi alabilmek için iletişime geçebilirsiniz.