Yazı İçeriği

MÜŞTERİ DEĞİL İŞ ORTAĞI

Sözlerime memnun ve mutlu müşteri ajansımızın can damarıdır demekle başlamak istiyorum.(memnun ve mutlu müşteri ajansımızın can damarıdır.)  Çünkü müşterilerimiz mutlu olduğunda bizde mutlu oluyoruz ve fikirlerimiz ortaya çıkmak için can atıyor. Aslında müşteri kelimesi de bana çok samimi gelmiyor, onlar bizim müşterimiz değil iş ortaklarımız fikir arkadaşlarımız. 

İŞ ORTAKLARIMIZLA NASIL DAHA ETKİLİ BÜYÜME GERÇEKLEŞTİREBİLİRİZ ?

Her iş ortağımızla toplantı yaparken işleriyle alakalı ne istediklerini öğreniriz. İş ortaklarımızla her şeyden önce oturup işlerini nasıl büyütmek istediklerini hangi reklam mecralarında reklam vermek istediklerini konuşuruz ve karşılıklı olarak bir yol haritası çıkartırız. Bu şekilde başladığımız yolda sürekli iletişim kurarak ve karşılıklı olarak anlayış sağlayarak işlerini, işlerimizi büyütürüz.  

MÜŞTERİLERİMİZLE SAĞLAM İLİŞKİLER

İş ortaklarımız ve ekip arasında iletişimi sağlamak için planlı çalışmak ve müşteri ile konuşurken istekleri en doğru şekilde not almak çok önemlidir. Bu aşamada doğru materyalin, doğru araçla, doğru zamanlamayla, doğru yere ulaşması gerekir. Çünkü iş ortaklarımıza istediği zamanda istediği şekilde geri dönüş yapılması aramızda ki güven duygusunu daha da artırır ve iletişimimizi daha da sağlamlaştırır. 

KRİZ 

İş ortaklarımızın tam olarak ne istediğini anlamak onlara yardım etme konusunda bizim de işimizi kolaylaştıracaktır. İş ortaklarımızla aramızda olası bir gecikme, eksiklik ve anlaşmazlık çıktığında süreci yapıcı bir şekilde yönetmek için kriz yönetiminin başarılı bir şekilde yapılması gerekir. Bu aşamada güçlü kararlar vermek ve ekip arkadaşlarınızla bağlantıyı sağlıklı bir şekilde kurmak işimizi kolaylaştıracaktır.